Brev till er föräldrar

Hej!

Ibland blir det inte som man tänkt sig…. det blir annorlunda och oftast minst lika bra. Idag berättade jag för eleverna att jag inte blir kvar som deras lärare  till hösten.  Min tanke var från början att ha klassen till årskurs 3 men så kommer det inte att bli. Jag har fått ett annat uppdrag på skolan och kommer att arbeta som speciallärare med fokus på lågstadiet.  Speciallärare är det jag är utbildad till och som jag främst vill jobba som. Det känns bra att jobba kvar på skolan och på så vis fortsätta att möta ”mina” elever.  Möjligheterna till detta kommer att vara många då jag kommer att arbeta nära den lärare som ska ta över efter mig.

Jag kommer att hålla ett extra öga på dem alla och säkert arbeta lite extra med några. Jag är så stolt och glad över den utveckling som skett i klassen och det är en riktigt duktig klass som den nya läraren får ta över.

Det har varit ett lärorikt och roligt år tillsammans med era fina barn. Jag vet inte ännu vem som tar över klassen men rekryteringen är på gång. Stort tack till er föräldrar för ert engagemang och stöd under året. Ni har verkligen varit en tillgång för mig. Tack så mycket!

Vänliga hälsningar Ida