Halloweenfest, löss och FN dagen

Som rubriken låter har jag en bra sak, en mindre bra sak och en liten notis.

Vi börjar med notisen. Imorgon (24/10) firar vi FN dagen i skolan. Istället för att börja dagen i klassrummet ska vi har storsamling ute på skolgården, vid flaggstången stora ingången. Vi samlas där när skolan börjar 8.10.

Nu till det tråkiga. Det går löss på skolan. Jag vill därför be er kolla igenom era barns hår ordentligt. Skulle ni ha otur att ha drabbats, är det viktigt att behandla det med rätt medel och stanna hemma till ni är lusfria. Lusmedel och luskam finns att köpa på apoteket.

För att inte avsluta med en dålig nyhet så kommer här en mycket bra – klassen har samlat ihop 20 stjärnor! 23 faktiskt. Detta betyder halloweenfest på fredag! Wioho! Det ska bli så roligt. Som jag nämnde tidigare är det okej att klä sig fint, klä ut sig eller komma precis som vanligt. Det kommer att finnas lite snacks och pyssel och det kommer bli dans. Eleverna kommer gå i skolan de vanliga tiderna – vi börjar 8.10 och slutar 12.50.