Hej!

Är det inte typiskt, när fröken planerar vårpromenad då är det kallt och blåsigt. Hur som helst, vårpromenad och lek i skogen har vi bland annat ägnat oss åt idag. Vi letade efter vårtecken och vi hittade Tussilago, Nyckelpigor, trädknoppar, Snödroppar och såg en motorcykel.

Vi har under veckan jobbat med temat vår på olika sätt. Vi har skrivit vårord, tittat på filmer om våren och gjort vårblommor. Nästa vecka kommer vi att prata om temat påsk i So. Påsk är en kristen tradition som infaller på våren. Några av eleverna vill att vi även ska prata om andra religioners traditioner och högtider. Om det är någon av er föräldrar som vill komma till skola och berätta om era traditioner och högtider så är ni mer än välkomna. Det vore jättespännande och intressant. Har ni inte tid eller möjlighet just nu kan ni alltid återkomma en annan gång. I åk 3 (tror jag att det blir) kommer vi att arbeta mer med och prata om olika religioner och traditioner.

I No kommer vi att fortsätta vårt arbete med NTA-lådan samt prata ytterligare lite om vår miljö på temat återvinning och hållbar utvecklig.

Nästa vecka är den sista innan vi går på påsklov. Lovet sträcker sig från den 13/4-22/4. Jag hoppas att den sista veckan innan lovet blir en härlig vecka full av arbetsglädje och studiero. Jag går hem nu för lite helgledighet som en glad fröken. 1b blir bättre och bättre på det här med arbetsro. Tack för det och trevlig helg! Glöm inte att det är gymnastik ute nu samt läs och skrivläxan på torsdag.

Glöm inte att det är gymnastik ute nu samt läs och skrivläxan på torsdag.