Hembrev v. 37

Ännu en vecka till ända och en helg framför oss!

I onsdags genomförde hela skolan Tingvallajoggen där vi joggade en runda på 3,8 kilometer. Vi hade tur med vädret och det var uppehåll, soligt och till och med varmt. Det var så roligt att se alla elever som gjorde sitt bästa i spåret! Så grymma!

Tyvärr spenderar vi väldigt mycket tid på konflikthantering just nu. Tid jag istället önskar vi kunde lägga på kunskapsutveckling och trevliga stunder. Vi pratar mycket om hur vi uppträder och bemöter andra på ett bra sätt när man är på skolan. Vi arbetar aktivt och påminner varje dag om vår 10-skala och vi pratar om skolans och klassens regler, som har konsekvenser om de bryts. Jag önskar att ni även hemma pratar om hur man ska uppträda och bemöta andra personer, så det blir mindre konflikthantering och mer kunskapsutveckling i skolan!

På onsdag nästa vecka har vi gått i skolan i 200 dagar och det ska firas! Den dagen kommer det att bli lite andra aktiviteter än det som står på schemat, och vem vet, kanske att man till och med får något gott 😉

På tisdag genomförs de resterande utvecklingssamtalen. Samtalen är 30 minuter och jag ber er att komma i tid då nästa samtal börjar direkt efter. Välkomna!

Jag vill påminna om studiedagarna v. 39 – måndag 23/9 och tisdag 24/9. Skolan är då stängd men fritids har öppet hela dagarna.

Trevlig helg!

Jessica