Ali och Aylin har skrivit veckans elev-blogginlägg.

Vi har jobbat med helften och dubelt.

vi har jobbat med årstiderna.

Hej!

Nu är vårterminen igång och det var jättekul att träffas igen. Jag har saknat dem alla.
Tyvärr har några elever varit sjuka men jag hoppas att de är friska näst vecka.

Den här veckan har vi arbetat med hälften och dubbelt i matten. Det är fortfarande lite klurigt! Vi kommer att fortsätta att arbeta med detta på olika sätt framöver.
Vi kommer också att arbeta med talen 11 och 12.

I svenska har vi introducerat lässtund. Eleverna har suttit och läst för sig själva i
betydligt längre stunder än vad jag föreställde mig att de skulle orka.
Det har varit jättehärligt att se.

I SO arbetar vi med yrken och vad det finns för olika yrken och arbetsuppgifter i ett samhälle. Om det är någon av er föräldrar som vill komma och berätta lite kort om ert yrke så är ni mer än välkomna.

I NO ärbetar vi med arbetsområdet ”året” och lär oss om dagar, veckor, månader, år och årstider.
Vi kommer bland annat att prata om hur det kommer sig att vi har olika årstider,
Vad våra månader heter och lite kring hur vi skriver datum.

Den 23/1 och 29/1 är det dags för utvecklingssamtal. Jag har skickat med eleverna lappar med tider. Jag vill gärna att ni så snabbt som möjligt men dock senast på onsdag lämnar in lappen som bekräftar att i kommer.

Jag har delat ut tider till er och hoppas att de tider ni fått ska passa. Om tiden/dagen inte fungerar för er så får vi försöka lösa det tillsammans. Hör av er till mig om så är fallet.

Jag önska er en fin helg!

Hälsningar Ida

Dagar att komma ihåg nästa vecka:

måndag: Idrott för blå gruppen

Onsdag: Läsläxa, ta med mapparna! Sista dagen för att lämna in utveckligssamtalslappen.

torsdag: Idrott för röda gruppen