Det är snart dags för ledighet och det märks då många är trötta och det är oroligt på en del lektioner men framför allt på raster.  Nu har vi bara en kort vecka kvar innan lov.

På torsdag den 20:e är det skolavslutning på eftermiddagen/kvällen och alla elever ska närvara.
Detta då vår kvällsavslutning ersätter följande skoldag (fredag). Enda undantaget för att inte delta är så klart sjukdom och beviljad ledighet. Vi samlas i klassrummet för fika och mys kl. 16.30 för att sedan gå ut på skolgården kl. 17.05. Självfallet är också ni föräldrar välkomna. Man får gärna ta med sig fika . Skolan bjuder på saft. Vi beräknar att avsluta terminen klockan 18.00. Välkomna!!

I veckan har vi firat både Nobel och Lucia. Eleverna fick se på när förskoleklassen gick luciatåg och de var en jättebra publik. Efteråt fikade vi på lussebulle och pepparkaka. Vi har fortsatt prata om högtider och traditioner i SO och om vintern i NO.

På onsdag nästa vecka ska vi julpyssla tillsammans med våra faddrar. Jag lyssnar på elevernas läsläxor på tisdag så barnen ska ha med sina mappar redan på tisdag.

Nästa vecka är det ingen idrott och ingen musik men vi kommer att sjunga och dansa lite extra i klassrummet.

Jag önskar er alla en fin helg!

Hälsningar Ida

Dagar att komma ihåg nästa vecka:

tisdag: terminens sista läsläxa, ta med mappen!

onsdag:  julpyssel

torsdag: julavslutning