Imorgon har vi fest!

Hej!
Den här veckan har eleverna arbetat på så bra! Vi har haft många bra arbetspass. Det känns jätteroligt!

Jag lovade eleverna en fest som avslutning innan lovet, om de jobbade bra med de mål som sattes upp. De lyckades att nå målet!
Ett mål har varit att eleverna ska komma in och sätta sig lugnt och tyst efter raster. Det har gått lite bättre.

För att fira deras framgångar så kommer jag att bjuda dem på en fest imorgon efter lunch. Det kommer att bjuda på saft och bulle samt popcorn. Vi kommer dansa, fika, leka och kanske titta på en rolig film.

Eleverna behöver inte vara utklädda men de som vill får vara det. Vi ska också göra lite fina masker och dess kan barnen ha på sig på festen. På förmiddagen kommer vi att göra halloweenpyssel att dekorera klassrummet med.  Det kommer att bli supertrevligt!

Ida