Nytt läsår och årskurs 3!

Äntligen är det dags för nytt läsår och ni ska börja trean;) Ni får också en nygammal lärare, många av er känner mig då jag haft er i idrott i årskurs 1. Jag heter Therese men alla på skolan kallar mig Tessan. Jag är gift och har 4 barn och bor här i Märsta. Jag tycker om att träna på min fritid, när jag inte umgås med min familj.

Det är en del nya saker som händer när man börjar trean, förutom att ni byter lärare. Ni kommer ha idrott i helklass två gånger i veckan, på måndagar och onsdagar direkt på morgonen. Nu till en början kommer idrotten vara utomhus på Tingvallaskolan men om några veckor så åker ni buss till Valsta. DÅ är viktigt att komma tid. Redan kl.8 går bussen till Valsta.

Vecka 35 startar slöjden. Halva klassen kommer ha textilslöjd med Camilla och halva klassen kommer ha trä- och metallslöjd med Gustav. Slöjden är på tisdagar.

På måndag startar skolan kl.10. Vi träffas ute på skolgården där jag håller i en skylt som det står 3B på. Alla elever i klassen kommer till mig. Vi har en uppstartsdag och slutar kl.13.00 Pga rådande situation med Covid-19 så är det bara eleverna som får vara här, inga föräldrar som de varit tidigare. På måndag kommer alla få med sig en plastficka med information och en del blanketter som du som vårdnadshavare ska fylla i och ta tillbaka till skolan. På fredag den 21/8 vill jag ha dem tillbaka. Glöm inte att anmäla på Sigtuna kommuns hemsida om du har special- eller allergikost. Bifogar länken till sidan;) https://digitalatjanster.sigtuna.se/formservice/formDownload?serviceName=emottagning_multi_service_sigtuna&scriptcomponent.cmtagname=trex-sigtuna-anmalan_matallergi_o_specialkost-cfd&service_name=anmalan_matallergi_o_specialkost

Jag önskar er en fortsatt fin vecka och trevlig helg! Ser fram emot att träffa er på måndag;)

Tider skolan v.34

Måndag: kl.10-13

Tisdag: kl.8.10-13

Onsdag: kl.8.10-14 (idrott, inget ombyte)