Vaccination och skoljogg

Eleverna fick i fredags med sig ett papper från skolsköterskan angående hälsosamtal och vaccination där ni ombads ge tillstånd. Detta papper önskas tillbaka snarast, till mig eller skolsköterskan Emma. I veckobrevet fick ni även med info från Emma, påminner om det här:

”Alla elever i årskurs 2 kommer att få komma på ett hälsobesök där man kontrollerar tillväxt och samtalar om trivsel och vänskap hos skolsköterskan. Hälsosamtalet följer basprogrammet för skolhälsovården och kommer att börja från och med v.36. Det är även dags för vaccination mot Mässling, Påssjuka och Röda hund som en fortsättning av vaccinationerna på BVC. Detta är den andra dosen och den sista av detta vaccin. Vaccinationsmedgivanden kommer att skickas med barnen hem, vänligen fyll i de och lämna snarast till klasslärare eller skolsköterska. Vaccinationen är planerad till fredagen den 27/9 under skoltid.”

Onsdag 11/9 V. 37 är det skoljogg för eleverna. Jag ber er att ta med idrottskläder och vattenflaska. Loppet börjar 12.15 och eleverna slutar efter de sprungit varvet. Har eleverna fritids ska de ta med handduk så de kan duscha efteråt.