Vårt sista veckobrev för läsåret och årskurs 3

Vi har haft en fin sista vecka med en jättebra dag i simhallen. Jag måste säga att jag är så stolt över klassens utveckling det här läsåret! Som vi har tränat på att gå i skolan, lyssna på varandra och förstå varandra. Vi är olika och att vi har olika behov. Jag som lärare har gjort en del arbete, men jag måste säga att era barn har gjort det största arbetet själva.

I dag så är vi en klass som tycker om varandra, och vill vara med varandra. Vid så många tillfälllen har jag sett eleverna leka tillsammans och komma överens. Jag hoppas ni varit inne på instagram och sett vår fina sommaravslutnings-sång till er:;)

Nu ska vi ha ett sommarlov och chilla, äta glass, bada och kanske äntligen få träffa våra släktingar som vi inte kunnat träffa pg a pandemin. Jag ska också vila mig, men förutom det ska jag övningsköra med min 18åring som ska ha uppkörning i mitten på juli, spännande!

En sak jag vill vara tydlig med redan nu inför med nästa läsår är att ni måste sjukanmäla ert barn digitalt eller via kommuntelefonen. Jag kommer inte ta sms på telefon för att lägga in frånvaro. OM ni inte vet hur man gör, är ni hjärtligt välkomna hit så ska jag visa er. Jag hoppas vi kan ha ett föräldramöte i höst som vanligt, men det får vi se.

Skolan börjar igen tisdag 17 augusti kl. 10.00. Idrottslärare Karin har meddelat att klassen ska simma redan på onsdagen den 18 augusti.

Skolan och fritids är stängd för planeringsdag måndag den 14/6 och måndag den 16/8

Jenny från fritids hälsar också att tänk på att årskurs 3 skrivs ut från fritids 31 juli automatiskt. Om man fortsatt har behov av omsorg ansöker man på nytt via Sigtuna kommuns hemsida.

Nu önskar världens bästa 3B och en något sliten fröken glad sommar!