Hej!

Först kommer elevernas bidrag:

Vecka 5

Vi har haft 100 fest och firat att vi har gått 100 dagar i skolan. Det var kul. Nu ska vi räkna dagarna till dess att vi har gått 200 dagar. Faya och Tristan

Tack för alla trevliga utvecklingssamtal. Nu har jag snart träffat er alla,  jag har något enstaka samtal kvar nästa vecka.

Den här veckan var höjdpunkten vår 100 fest som vi hade i torsdags. Vi började dagen med pulkaåkning, sedan gick vi in och byggde talet 100 i plus plus, spelade ett 100-spel och skapade snygga 100-glasögon. Att ha skapande med klass 1b är så härligt. Kreativiteten flödar och eleverna är så påhittiga och självgående vid de här tillfällena.

Idag har vi på uppdrag från vår rektor haft ett klassråd där vi pratade om den trivsel och trygghetsenkät som genomfördes innan jul. Barnen kom som alltid med kloka tankar och idéer. Protokollet från vårt möte kommer att tas med till elevrådet nästa vecka. Ett av de områden vi pratade om var studiero. Glädjande nog konstaterade  vi att den är bättre nu efter att vi möblerade om. Eleverna har arbetat jättebra den här veckan. Jag håller tummarna för att det fortsätter såhär.

Nästa vecka är en vanlig vecka. Veckan efter har endast fyra skoldagar då det är studiedag den 11 februari och skolan är stängd. Fritids har öppet för dem som är inskrivna på fritids.

Jag önskar er alla en fin helg samt att vi alla håller oss friska trotts att vi går in i ”vabbruari” nu.

Hälsningar Ida

Dagar att komma ihåg nästa vecka:

Måndag:  Idrott för blå grupp.

Onsdag: Läsläxa!

torsdag: Idrott för röd grupp.