Ett kort veckobrev denna vecka, och tyvärr ingen hälsning från veckans fixare då fredagen ägnades åt att skriva prov och vara i skogen.

Denna vecka har vi gjort nationella prov i läsförståelse, berättande- och faktatext. Trots att jag lyckades bli sjuk ett par dagar så har klassen hunnit med vad de skulle göra. det kändes extra roligt att Hani som var i klassen onsdag och torsdag var jättenöjd med 3B´s fokus och vilja i klassrummet:) Jag blev så glad! och jag tror att även klassen kände sig stolta.

Vi fortsätter nästa vecka med muntliga prov, och även högläsning. Jag kommer att sitta med eleverna enskilt och i grupp och Stephanie kommer ha klassen tisdag och onsdag.

Jag har kanske missat att informera om att vi har en lärarstudent i klassen? Hon heter Helin och ska bli lärare mot fritidshem. Hon har ungefär 4 veckor kvar på sin VFU-

Nu på eftermiddagen avslutade vi skogen tillsammans med 3A där vi har fått se en äkta grav från bronsåldern. vi har också lärt oss lite om hur Märsta såg ut på bronsåldern, och att det var mycket vatten nära oss.

Trevlig Helg önskar Tessan, Sulejman, Stephanie och Helin

Måndag: Idrott