Hej! Som ni vet har jag varit hemma i karantän under veckan. Jag kommer fortsatt vara hemma under kommande vecka då vi inte riktigt fått bort alla våra symptom. Jag har gjort en planering för veckan och vikarie kommer att finnas. I dagsläget vet jag inte riktigt vem som tar klassen. Men jag förväntar mig att vi alla gör vårt bästa i skolan och det vore toppen om ni vårdnadshavare kunde checka av med era barn hur dagen varit.

Under förra veckan var det några elever som bestämde sig för att cykla runt på vår morgonpromenad. Jag vill tydligt påpeka att det inte är okej och att vi promenerar, precis som vanligt trots att jag inte är på plats.

Jag har tagit ett beslut tillsammans med min kollega i 3A att eleverna INTE får cykla fram och tillbaka till idrotten. Mer info om det finns på vår instagram-sida ting_valla11b.

Nästa vecka har jag fått information om att idrotten kommer vara i skogen, vid stora stenen. Både måndag och onsdag.

Jag önskar er en fin kommande vecka så hoppas jag vara på plats snart igen.

Vänliga hälsningar Tessan