Nu har jag träffat en de flesta vårdnadshavare på utvecklingssamtal och det var kul att få se er och prata om ditt barns utveckling! Vi kommer ses igen i februari för att följa upp de uppsatta målen och utvärdera hur det gått. Jag vill passa på redan nu och flagga för att INGA LEDIGHETER beviljas under nationella proven. Perioden för proven ligger mellan v.11-20. Även övrig tid detta läsår kommer ledigheterna vara restriktiva.

En kort vecka blev det för mig som varit sjuk hemma 2 dagar, men klassen togs väl om hand av Shara och Stephanie.

Idag, fredag har vi varit på Naturskolan. Vi bjöds på fint väder och många kunskapskrav i NO betades av på ett roligt sätt. Dagen var helt fantastisk och det var ett gäng grymma elever som jobbade hårt hela dagen. Efter lunch så märktes det att vi koncentrerat oss hårt på arbetsuppgifterna, men alla elever var helt fantastiska. Stort tack Till Enisa, Emirs mamma och Bunyamins moster som följde med, och fick se en fantastisk klass och vara med om en naturskoledag;) Alla föräldrar är hjärtligt välkomna att vara med på en lektion eller utflykt om man så vill.

I måndags startade vi NTA arbete i NO och det kommer fortskrida fram till jul. Vår låda denna termin heter förändringar och denna vecka fick vi se hur fast materia ändrades till flytande och gasform. Spännande tyckte alla elever.

Nästa vecka är en helt vanlig vecka vilket jag tror att både elever, men även fröken tycker känns bra:) Trevlig helg önskar Stephanie och Tessan

Måndag: Idrott på Tingvallaskolan, inget ombyte behövs.

Tisdag: Slöjd

Onsdag: Idrott på Tingvallaskolan, inget ombyte behövs. Musik