Först ett par rader från veckans fixare: god jul och gott nytt år terminen har gåt väldigt fort .vi har jobbat väldigt bra denna termin. vi har varit extra snälla denna vecka. med väll hälsnningar från Faya Abdulhahad och Emir Dizdarevic.

Skriver mitt sista veckobrev för 2020 och för vår första termin i årskurs 3.

Terminen har gått i rasande fart och vi har gjort mycket och arbetat hårt i klassrummet. Jag tror att våra treor börjar förstå hur viktigt det är att hänga med i undervisningen och att alltid göra sitt bästa, även om man tycker det är svårt eller lite tråkigt. Jag säger det igen, jag är så tacksam för att får möta era barn varje dag. Kloka individer som utvecklas och lär sig hela tiden. Som om det inte räckte med allt kunskapsstoff som ska in så har vi arbetat mycket med våra relationer till varandra och hur vi kan mötas, och respektera och acceptera våra olikheter och att förstå att det något bra att vara olika. Vi tar flera steg framåt och ibland backar vi bakåt. Det är helt naturligt i en utveckling. Jag vill med dessa ord önska er en skön ledighet och jag hoppas att ni får vila er lite mer än vanligt:)

Den här veckan har vi haft slöjddag och eleverna fick tillverka fina läderarmband samt göra klart sina alster i slöjden. Vi har bakat till vår mysfrukost som vi har efter tiorasten på fredag. Klassen har en överraskning till er föräldrar så håll utkik på vårt instagram-konto: ting_valla11b under fredagen:)

Skolan startar igen tisdag den 12 januari kl.8.10 och redan då startar slöjden och nu byts grupperna. de som har haft textilslöjd ska ha träslöjd och tvärtom.

Glöm inte att anmäla i tempus om ditt barn ska vara ledigt från fritids. Jag hoppas ni läst mina tidigare bifogade information från barn och ungdomsförvaltningen.

God Jul och Gott Nytt År önskar

Tessan, Stephanie och Sulejman