Först ett par rader från veckans fixare: hej vi har jobbat bra på dagarna men lite stök.

vi har jobbat med stenåldern och jägarstenåldern nästa vecka ska vi jobba ,med bondesten åldern i matematiken går det bra i värdegrunden har vi kunnat spela olika spel men olika pesoner i vår klass vi har ett meddelande till vår lärare du har gjort vår klass jätte bra du gör så vi kan prestera bra under våran arbetstid men lite jobbigt når du säger att allt kommer på proven vi ska göra . hälsningar Linnéa och Tristan

Denna vecka har vi arbetat hårt med våra olika kunskapsområden. Musiken var äntligen tillbaka efter lite sjukdom. På rasterna har hela klassen lekt burken, och vi pratar mycket om att det är viktigt att gå igenom vilka regler som gäller innan och att alla som är med följer de bestämda reglerna. jag brukar vara ute med klassen på torsdagens tiorast och det uppskattas;)

Påminnelse: Det är många som glömmer att lämna in läxan. Ditt ansvar som förälder är att påminna ditt barn att göra läxan och att den tas med tillbaka till skolan på torsdagar. Ditt barn klarar av göra sin läxa själv. Om du har möjlighet att skicka med en frukt eller smörgås till skolan, gör det. Vi arbetar mellan 8.10-14 varje dag och många blir trötta och hungriga och behöver fylla på för att orka.

De flesta fick ett sms i onsdags angående att ert barn kom hem lite senare än vanligt från skolan. Vi har ett kunskapsuppdrag i skolan och många mål som ska klaras av. När tiden på lektionen går åt till annat, så måste vi ta igen förlorad arbetstid. Överlag denna vecka har vi haft fantastiska dagar och lektioner. Vi pratar om att det inte är för min skull de lär sig utan för sin egen. Att lära sig ta ansvar. Jag vill också dela med mig av en fantastisk bildlektion och vårt SO-arbete om Forntiden. Fullt fokus, och sådant där härligt småprat, samarbete och kunskapsinhämtning.

I går skickade jag med eleverna sina omdömen och IUp:er hem. Läs genom dem tillsammans med ditt barn och låt hen förklara sina nya och gamla mål. Nästa vecka har vi utvecklingssamtal och tiderna ligger här på bloggen i ett tidigare inlägg. Du som har valt ett digitalt möte via teams ansluter till mötet på utsatt tid. Du som valt telefeonsamtal ringer upp mig på utsatt tid (0701689029). Mötet denna termin ser lite annorlunda utifrån förutsättningar. Men jag tror det blir bra!

Nästa vecka är en helt vanlig vecka förutom att vi slutar kl.13.00 på onsdag. Nu har vi tio dagar kvar till ett skönt sportlov v.9.

Nästa vecka:

Måndag: Idrott