Först ett par rader från veckans fixare: Hej! Idag var min veckans fixare kompis Adnan sjuk.

Men vi gjorde veckans ord och matteprov. Vi gjorde läsförståelse och vi fick värdegrund. Det känns skönt att va ledig en vecka, det är lite jobbigt med att göra matte med subtraktion med uppställning. Men vi kämpade hårt. Vi hade fått simma och det var jättekul. Hoppas vi får gå simma igen. Hälsningar Penny och Adnan

Denna vecka har jag varit ute på alla raster för att stötta i leken och i elevernas kommunikation mellan varandra. Ofta brukar sista veckan innan lov göra att det uppstår fler konflikter och ledsna elever. Men jag tycker att veckan varit bra! I klassrummet har vi jobbat på och utvecklingssamtalen är nu avklarade. Torsdagens bad och annorlunda lunch i klassrummet var ett mysigt avbrott i skolarbetet och jag var jättestolt över klassen i simhallen.

Efter lovet kommer 2 nygamla elever till vår klass. Ellen, från fbk och Emil kommer tillbaka, Det ska bli roligt! Jag har också förberett klassen på att jag kommer möblera om och de har fått önskat vem de vill sitta bredvid. Det man skulle fundera över var: vilken person gör mig bättre i skolan? Och utifrån det välja. Jag fick höra många intressanta reflektioner.

Nu väntar en vecka med ledigt från skolan och jag hoppas alla får det lite lugnare, även om man jobbar, pluggar eller är på fritids. Jag har skickat hem en matteläxa som jag vill att ni gör under lovet. Den ska tas med måndag 8 mars v.10 tillbaka till skolan.

Det är idrott som vanligt måndag efter lovet, vi börjar 8.30 och bussen går 8.30

Trevlig helg!

Vänliga hälsningar Tessan, Stephanie och Sulejman