Veckobrev v. 12

Det har varit en lite annorlunda vecka denna vecka med flera elever och lärare borta. Trots detta har vi arbetat på som vanligt i skolan. Vi har haft en del lektioner med 2a och så stolt jag har varit! Eleverna har jobbat på hårt och varit så duktiga!

Jag har gjort mappar med material och planering till alla elever så att även de elever som måste vara hemma kan fortsätta med skolarbetet. OM skolan stänger kan man kontakta mig mellan 8-13 på teams om ni behöver hjälp eller har några frågor. Detta gäller inte om skolan inte stänger, då fortgår lektioner som vanligt och jag är därför inte nåbar. Det är viktigt att de elever som kommer till skolan tar med sig mapparna tillbaka så vi kan använda materialet under lektionerna. Har man förkylningssymtom men ändå klarar av att göra skolarbete är det viktigt att ni följer planeringen som finns, annars kommer man ligga väldigt mycket efter när man återvänder till skolan.

Jag har inte fått någon information om att skolan skulle stänga, så än så länge är det skola om vanligt på måndag! Skulle detta förändras som kommer jag att sms:a informationen, men hör ni inget från mig så är det som vanligt på måndag.

Jessica