Veckobrev v. 13

Här kommer veckobrevet jag missade att publicera i fredags, lite fredags trött.

Hej!

Denna vecka har vi varit få i klassen vilket har resulterat i att vi arbetat tillsammans med 2a hela veckan. Alla elever har skött sig mycket bra och jag är stolt alla, framförallt mina barn!

Denna veckan har vi börjat arbeta med trans multiplikationstabell i matematiken. Den är lite svårare än de tidigare tabellerna vi övat på, men med lite träning kommer det gå galant! Det är även bra att öva hemma, och ni som sitter hemifrån kan gärna öva multiplikation på valfri app, eller mattematchen, hemifrån. I svenskan har vi arbetat på som vanligt men även börjat fördjupa oss i substantiv och adjektiv. Eleverna har lärt sig mycket snabbt och lyckas beskriva Linda med många bra adjektiv!

Idag har eleverna fått ta med sig materialet hem igen. Detta ska tillbaka på måndag om det inte blir en stängning av skolan. Till er som har eleverna hemma är det viktigt att följa planeringen och arbeta lite med skolarbete varje dag.

Trevlig helg!

Hälsningar Jessica