Veckobrev v. 17

Ännu en vecka genomförd och den har rullat på som vanligt.

Vi fortsätter med samma arbetsområden som alla fungerar bra. I fredags hade Stephanie klassen halva dagen då jag tyvärr inte kunde vara med p.g.a personliga anledningar. Jag fick uppdateringar av Stephanie vid dagens slut och eleverna fick väl godkänt i betyg!

Angående klimatet i klassrummet ser jag förbättringar. Vi hade ett samtal i måndags om att vi vill bryta denna nedgång och för att göra det behöver vi arbeta tillsammans, men att var och en har ett eget ansvar att hjälpa till. Detta samtalar vi om dagligen och vi har gjort stora framsteg tillsammans, men det är fortfarande en bit kvar. Jag tror helhjärtat på att vi kan göra detta tillsammans, om var och en tar ett ansvar. Nästa vecka kommer att bli en bra vecka:)

Nästa vecka är en kort vecka. Fredag är 1a maj och därmed röddag och ingen skola. På torsdag är det städdag och då ska både skolgård och klassrum bli fint!

Hoppas ni haft en fin helg! Vi ses på måndag

Hälsningar Jessica