Veckobrev v. 41

Hej! Här kommer ett litet sent veckobrev.

Vecka 41 började med att vi fick ett mystiskt brev lämnat till oss. Det visade sig vara från Gräsmumlingarna som behövde vår hjälp! Deras frisör hade nämligen gått i pension och nu växte deras hår hej vilt. Vi bekantade oss lite med Gräsmumlingarna och i tisdags och torsdags fick vi besök av några. Eleverna fick skapa Gräsmumlingarna av jord och gräsfrön. Med kärlek och omvårdnad kommer håret (gräset) att växa. Redan nu har några Gräsmumlingar fått lite stubb! Eleverna är mycket engagerade och ser spänt fram mot att håret ska bli ännu längre!

Vi har även börjat med ett nytt stjärnsystem, denna gång ett gemensamt för hela klassen. För att få en stjärna gäller det att vi ska ha haft arbetsro på lektionen och eleverna ha känt att de har kunnat arbeta på bra. Än så länge har vi samlat ihop 7 stjärnor. Får vi över 20 stjärnor innan 24/10 kommer vi att ha en halloweenfest sista fredagen innan höstlovet, den 25/10.

Jag vill påminna om att lägga lite extra kläder i era elevers lådor. Regnkläder, något varmare kläder samt ombyten uppskattas nu när det blir både regnigare och kallare ute. Vi är ute på alla raster så extra kläder vore toppen, så eleverna inte behöver sitta i blöta och kalla kläder.

Ha en bra vecka!

Hälsningar Jessica