Veckobrev v. 42

Ännu en vecka avklarad!

Under veckan som gått har vi hunnit med att skriva lite om våra Gräsmumlingar som har fått riktigt med hår nu! Vi har även inlett ett arbete med våra sinnen. Vi började att arbeta med synen där vi bland annat har tittat på optiska illusioner (synvillor), skapat rörliga ögon, skrivit om våra ögon samt försökt skapa egna synvillor. Mycket intressant!

Vi har tagit ett gemensamt beslut på skolan att vi inte har paraplyer på rasterna. Detta för att några använder paraplyerna till fel saker. Se gärna därför till att barnen har regnkläder med sig.

Som jag tidigare nämnt kommer vi på fredag (25/10, v 43) ha en halloweenfest om eleverna samlar ihop 20 stjärnor. Som det ser ut nu kommer de att klara det målet. Festen kommer att vara hela dagen där vi bland annat kommer att pyssla, lyssna på musik och dansa. Det kommer även bjudas på tilltugg på eftermiddagen. Eleverna får gärna klä ut sig, eller upp sig, på festen. Det kommer att erbjudas litet antal låne saker samt att vi tillsammans pysslar ihop masker.

Den 6/11, onsdagen efter höstlovet, kommer vi att åka skridskor. Det finns ett litet antal skridskor och hjälmar att låna och samsas om. Det är bra om ni som har skridskor och hjälm hemma tar med det. Vi kommer att ta med matsäck från skolan, men det är okej att även ta med egen. Vi promenerar dit, men det är en lång promenad så tänk på att ta med en väska som känns bra att bära en längre sträcka.