Veckobrev v. 45

Ännu en vecka avklarad och under v. 45 påbörjade vi ett nytt tema i NO – tema rymden. Vi började lära oss om solsystemet, Sveriges första astronaut Christer Fuglesang och tittade på riktiga bilder från rymden. Denna vecka kommer vi att lära oss mer om planeterna. Eleverna är engagerade, kan mycket och är nyfikna!

I onsdags åkte vi skridskor. Vi gick ner till ishallen och åkte 1,5 h och gick tillbaka. Vägen ner gick super bra och åkningen gick toppen! Promenaden upp gick inte lika bra, men det var en lång dag och eleverna var utmattade. Jag är ändå nöjd över dagen och stolt över eleverna!

Denna vecka är det barnboksvecka. Vi kommer att stifta bekantskap med olika barnboksförfattare och deras verk. Av denna anledning är det ingen idrott för blå grupp på tisdag.

Jessica