veckobrev v. 47

En till vecka avklarad. Denna vecka har vi arbetat på som vanligt i alla ämnen. I matematik har vi fortsatt med uppställning och i svenskan har vi arbetat med resan till skatten. I NO har vi fortsatt att arbeta med rymden och har nu lärt oss om alla åtta planeter i solsystemet.

I tisdags möblerade vi om för att dela in klassrummet i lite lugnare platser. Hittills har det fungerat bra och ljudnivån i klassrummet har minskat något. Vi fortsätter prata och påminna om att ha en positiv attityd till skolan och klasskamraterna samt hur man visar respekt till varandra.

Eleverna har också fått sin första läxa! Läxan ska lämnas tillbaka på onsdagar och kommer bestå av att eleverna ska läsa en sida i boken och besvara frågor på andra sidan.

På måndag går vi till simhallen. Kom ihåg att ta med badkläder och handduk.

Hoppas ni haft en fin helg!

Hälsningar Jessica