Äntligen tillgång till bloggen!

Hej alla!

Äntligen har jag fått inloggningen till bloggen att fungera. Hädanefter kommer all information, såsom veckobrev, viktiga datum eller påminnelser, förmedlas genom bloggen. Ett tips är att skrolla längst ner på sidan, skriva in mejladress och sen trycka på prenumerera! Då får ni notis om när jag lagt upp ett inlägg.

Jag tänkte börja med att presentera mig lite. Som ni alla vet heter jag Jessica Sundberg. Jag är uppväxt i Härnösand, Västernorrland och flyttade till Uppsala 2015 för att studera till lärare på Uppsala universitet. Jag bor just nu i Märsta med min sambo där vi hyr ett ombyggt garage medan vi söker efter ett hus tillsammans. Jag har idrottat i hela mitt liv och har spelat både fotboll och volleyboll i över 10 år. Jag älskar pyssel, DIY (do it yourself projekt) och naturen. Det var lite om mig!

Veckobrev kommer att läggas ut på fredagar men viktig information kan läggas ut mitt i veckan. Se till att hålla koll! 🙂

Hoppas ni har en trevlig dag!

Hälsningar Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *