Välkomna tillbaka för ett nytt läsår och klass 4!

Hej alla mina fina elever och vårdnadshavare!

På tisdag den 17 augusti kl.10 börjar skolan igen efter ett varmt och skönt sommarlov! Jag hoppas alla har fått vila från alla måsten, och har badat, chillat, ätit glass och kanske träffat lite släktingar och vänner om än med lite restriktioner;)

På tisdag träffas klassen ute på skolgården kl.10 där vi hälsar varandra välkomna tillbaka och äter glass. Jag kommer tyvärr inte vara i skolan på tisdag då min ena son Wiggo börjar gymnasiet i Gävle, och jag ska hjälpa honom att komma tillrätta där uppe. Så Karin, idrottsläraren kommer att vara med klassen på tisdag. När ni träffats på skolgården och pratat och ätit glass kommer ni gå in i klassrummet. Nu sitter ni 2 och 2. Där kommer ni att prata en stund och Karin kommer dela ut ett kuvert med mycket information. Hälsodeklarationen och samtycke om att vara bild på kort ska ni fylla i och skicka tillbaks senast fredag den 20 augusti .

Efter lunch kommer klassen gå till Midgårdsvallen tillsammans med Karin, Anju och 4A och leka samarbetslekar. Vi slutar kl.14.00 och är tillbaks på skolan tills dess.

Resten av veckan gäller schemat som ni får. Jag kommer även lägga in schemat på bloggen.

VIKTIG INFORMATION!

Från och med v.34 kommer jag inte ta emot sjukanmälningar på sms längre. Telefonen är ett jobbtelefon som jag ska lämna ifrån mig så därför kommer inte det att fungera. Information om hur man sjukanmäler finns i kuvertet. Om an ändå tycker att det är krångligt så är ni varmt välkomna till skolan så ska jag visa hur man gör:) Alternativt att jag visar ditt barn. Om man inte sjukanmäler via skolans sjukanmälningsnummer eller på dexter så kommer det bli ogiltig frånvaro, Nu tycker jag att de flesta är väldigt duktiga på att sjukanmäla på rätt sätt, så jag är inte så orolig;)

För övrigt kommer dexter -systemet bytas ut under detta läsår och vi kommer ha schoolsoft/UNIKUM. Men mer information kommer om detta senare. Om ni har några frågor kan ni maila mig therese.m.andersson@edu.sigtuna.se. Mobilnumret fungerar fram till vecka 34, så där kan ni också nå mig fram tills dess.

Vi ses nästa vecka, jag längtar!

Vänliga hälsningar Tessan